Leikkuulaudat

Leikkuulaudat

Leikkuulaudaksi käyvät niin isot kuin pienetkin PE 500 muovipalat

Muovinen leikkuulauta on hyvä valinta elintarvikkeita, erityisesti lihaa, kalaa ja äyriäisiä, käsiteltäessä. PE 500 (polyeteeni) -elintarvikemuovista valmistetut leikkuualustat käyvät niin kotikokeille kuin ammattilaisten käyttöön ravintoloihin ja teurastamoihin. Materiaali on helppo pitää puhtaana ja se on kestävä. Levykoko 2050 x 1230 mm mahdollistaa suuretkin leikkuulaudat ja on siksi erittäin kätevä kalan fileoinnissa kalastajille ja lihan paloittelussa esim. hirviporukoille.

Tässä kategoriassa myymme edullisesti ns. ylijäämäpaloja PE 500 levystä. Suosittelemme valitsemaan leikkuulaudaksi 8 – 20 mm vahvuisen levyn. Vahvemman leikkuulaudan etu on, että siihen voidaan höylätä uusi leikkuupinta entisen kuluessa. Muovinen leikkuulauta on helppo pitää puhtaana ja sen voi pestä astianpesukoneessa.

Valmiissa paloissa voi olla jonkin verran valmiiksi naarmuisuutta pinnassa, koska PE 500 levyissä ei ole suojakalvoja päällä. Mikäli leikkuulauta on tulossa ammattilaiskäyttöön tai jos muuten sopivaa palaa ei löydy, voi leikkuulaudan tilata myös mittatilauksena haluamillaan mitoilla tästä.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-9 / 318

Sivu
per sivu
Set Descending Direction
Rajaa

Saatavilla olevat muovityypit

Voit rajata hakutuloksia klikkaamalla muovityypin nimeä.

Muovityyppi
PE 500
Polyeteeni, jota käytetään laajasti elintarviketeollisuudessa ja sillä on kohtalainen kulutuskestävyys. Käytttökohteita: leikkuulaudat, kaavarit ja elintarviketeollisuuden komponentit. 318 kpl
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-9 / 318

Sivu
per sivu
Set Descending Direction