Pöydän suojalevyt

Pöydän suojalevyt

Pleksilevy suojaa pöydän pinnan – akryylilevyt sekä sisä- että ulkokäyttöön

Pöydän suojalevyllä voi suojata ruokapöydän tai minkä tahansa muun pöydän pinnan. Akryylilevy (PMMA) eli pleksi on kevyt ja iskunkestävämpi vaihtoehto lasille, mikä tekee siitä turvallisen valinnan myös lapsiperheille. Levyn päätarkoitus on pidentää pöydän käyttöikää, mutta myös itse suojalevy kestää käytössä pitkään. Akryylillä on hyvä naarmuuntumisen- ja säänkesto - levy on uv-suojattua (ei tummu). Materiaali on myös helppo puhdistaa – puhtaalla, pehmeäpintaisella liinalla ja miedolla pesuaineliuoksella kevyesti pyyhkimällä. Pöydän suojalevyksi käy hyvin joko 3 tai 4 mm vahvuinen levy. Kuvan pöydän päälle on laitettu umpivalkoinen akryyli - kirkasta käytetään kuitenkin yleisimmin pöydän suojana.

Akryylilevyä pystyy tilaamaan haluamillaan mitoilla mittatilauskaupasta. Levyä löytyy sekä lasinkirkkaana sekä eri väreissä. Tutustu valikoimaamme ja tee tilaus täältä.

Pyöristämme levyn reunat ja/tai nurkat, teemme erilaiset viisteet sekä koneistamme tilaustyönä mm. pyöreät pöydän suojalevyt. Lähetä meille tarjouspyyntö tällä lomakkeella.