Ajoneuvolasitukset

Ajoneuvolasitukset

Työkoneiden turvalasit iskunkestävästä polykarbonaatti muovista

Polykarbonaattilevyä on saatavilla kahta eri laatua: polykarbonaattia (PC) ja kovapintaista polykarbonaattia (PC, kovapintainen).

Tuulilaseiksi ja ikkunoiksi metsäkoneisiin, traktoreihin, kaivinkoneisiin ja trukkeihin suosittelemme valitsemaan kovapintaisen polykarbonaatin. Hinnaltaan materiaali on tavallista polykarbonaattia hieman kalliimpaa, mutta sen naarmuuntumisen- ja kemikaalienkestävyys on huomattavasti parempi. Kovapintainen polykarbonaatti kestää myös tuulilasin pyyhkimet. Pinnoite takaakin tuulilaseille ja ikkunoille pitkän iän – iskunkestävyys puolestaan ajoneuvon kuljettajan turvallisuuden.

Tavallisen polykarbonaatin voi valita kohteisiin, joissa naarmuuntumisesta ei ole suurta haittaa esim. lampunsuojaksi tai pieneen ikkunaan. Lasiin verrattuna PC-levy on noin puolet kevyempää ja sitä on helpompi työstää.

Alla listattuna kaikki edulliset varastopalamme, joista voi itse työstää sopivan tuulilasin tai ikkunan.

Kumpaakin polykarbonaattilevyä pystyy tilaamaan myös mittatilauksena – löydät levyt täältä. Tarjoamme myös työstöpalvelua – sahaamme kappaleet mallin/sapluunan mukaan asiakkaalle valmiiksi asti. Kuvan traktorin ovien lasit on tehty meillä. Jos olet kiinnostunut tilaamaan valmiiksi työstetyn kappaleen, lähetä meille tarjouspyyntö tästä.

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction
Rajaa

Saatavilla olevat muovityypit

Voit rajata hakutuloksia klikkaamalla muovityypin nimeä.

Muovityyppi
PC
Polykarbonaatti, on iskun- ja säänkestävä, helposti koneistettava, muokattavissa sekä lämmöllä että kylmänä. Altis naarmuuntumiselle ja kemikaaleille. Käyttökohteina esim. lasitukset, leikkimökkien ikkunat, ajoneuvolasitukset, suojalasit ja valaisimien suojat. 5 kpl
View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction