Ajoneuvolasitukset

Ajoneuvolasitukset

Työkoneiden turvalasit iskunkestävästä polykarbonaatti muovista

Polykarbonaattilevyä on saatavilla kahta eri laatua: polykarbonaattia (PC) ja kovapintaista polykarbonaattia (PC, kovapintainen).

Tuulilaseiksi ja ikkunoiksi metsäkoneisiin, traktoreihin, kaivinkoneisiin ja trukkeihin suosittelemme valitsemaan kovapintaisen polykarbonaatin. Hinnaltaan materiaali on tavallista polykarbonaattia hieman kalliimpaa, mutta sen naarmuuntumisen- ja kemikaalienkestävyys on huomattavasti parempi. Kovapintainen polykarbonaatti kestää myös tuulilasin pyyhkimet. Pinnoite takaakin tuulilaseille ja ikkunoille pitkän iän – iskunkestävyys puolestaan ajoneuvon kuljettajan turvallisuuden.

Tavallisen polykarbonaatin voi valita kohteisiin, joissa naarmuuntumisesta ei ole suurta haittaa esim. lampunsuojaksi tai pieneen ikkunaan. Lasiin verrattuna PC-levy on noin puolet kevyempää ja sitä on helpompi työstää.

Alla listattuna kaikki edulliset varastopalamme, joista voi itse työstää sopivan tuulilasin tai ikkunan.

Kumpaakin polykarbonaattilevyä pystyy tilaamaan myös mittatilauksena – löydät levyt täältä. Tarjoamme myös työstöpalvelua – sahaamme kappaleet mallin/sapluunan mukaan asiakkaalle valmiiksi asti. Kuvan traktorin ovien lasit on tehty meillä. Jos olet kiinnostunut tilaamaan valmiiksi työstetyn kappaleen, lähetä meille tarjouspyyntö tästä.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-9 / 578

Sivu
per sivu
Set Descending Direction
Rajaa

Saatavilla olevat muovityypit

Voit rajata hakutuloksia klikkaamalla muovityypin nimeä.

Muovityyppi
PC
Polykarbonaatti, on iskun- ja säänkestävä, helposti koneistettava, muokattavissa sekä lämmöllä että kylmänä. Altis naarmuuntumiselle ja kemikaaleille. Käyttökohteina esim. lasitukset, leikkimökkien ikkunat, ajoneuvolasitukset, suojalasit ja valaisimien suojat. 220 kpl
PC Kovapintainen
Pinnoitettu polykarbonaatti, jolla on normaalia polykarbonaattia huomattavasti parempi naarmuuntumisen kesto. Materiaali on iskun- ja säänkestävä sekä helposti koneistettava. Käyttökohteina esim. työkoneiden, kuten metsäkoneiden, kaivureiden ja trukkien turvalasitukset. 358 kpl
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-9 / 578

Sivu
per sivu
Set Descending Direction